over ons

Verberne-Baron is in 1995 opgericht door Ed Verberne en Rob Baron en bestaat dit jaar op de kop af 25 jaar! Door het leveren van kwalitatief hoogwaardig straatwerk en mede door de groeiende vraag hiernaar, is het bedrijf al snel gegroeid en heeft inmiddels 30 medewerkers in dienst.

MVO

leerbedrijf

certificering

partners

particulier

nieuws

contact

Sinds 1999 heeft het bedrijf de huidige locatie betrokken om aan de hedendaagse eisen van het stratenmakervak te kunnen voldoen. In totaal drie bedrijfspanden, waarbij het hoofdkantoor is gevestigd aan de rand van industrieterrein Oudorp te zien vanaf de Nieuwe Schermerweg. Op het terrein van Verberne-Baron vindt u het kantoor en worden er diverse hoogwaardige materialen tentoongesteld. Materialen die door ons tegen absoluut concurrerende prijzen worden aangeboden.

 

In samenwerking met verschillende bedrijven voor grond en wegenbouw, overheidsinstellingen en schoolcomplexen hebben wij bewezen een kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Indien u hierover vragen heeft zijn wij uiteraard bereid u hierover vrijblijvend te informeren.

06 - 53 41 69 45

Verberne-Baron BV

Kamerlingh Onnesstraat 4 A

1821 BP  Alkmaar

T 06 - 53 41 69 45 (Ed Verberne)

E info@verberne-baron.nl